The Latest Strory..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hmm, xtau mo start story dr mana, hihi.. Kelmarin aku berbuka puasa bersama dengan warga jabatan sempena Majlis berbuka puasa bersama pegarah jabatan pelajaran..

Terpaksala my hubby berbuka puasa ngan family dia.. Im Sorry B!! (Bak kata Amir, Raja Lawak)😀

Apa2 pun Majlis berbuka puasa itu amatlah meriah dengan kedatangan anak yatim dari Sekolah Menengah dan Sekolah Rendah..

Aku amatlah terharu dan happy tyme penyampaian sumbangan anak yatim tue, tengok anak-anak yatim tue gembira mendapat sumbangan dari pengarah dan KSU..

Sebelum tue, kami berbuka puasa dan membuat sembahyang terawih.. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar walaupun aturcaranya tidak tersusun..

Nie on da way p Pusat Ko.. Tempat Majlis Berbuka Puasa..

My hubby hantar me..

Me n Maznah, My colleague

Actually byk lg gmbr, tp smuanya d tpt camera Ustat.. Nnt la amik dr dia, wah!! So, nie ja la sempat aku post kann..

Hmm, u guys sdh bt baju raya n kuih raya ka?? Nda terasa pula kan puasa nie, tuptup mo dekat raya sdh..

Aku pula xsempat mo buat baju raya, tpaksa la bli yg ready made ja.. Kuih pula bt sendiri, tu pun blum start lg skrg.. Aku pula ada bt bisnes Kek Lapis Sarawak.. Tapi tempahan telah ditutup sekarang.. Hehe

Nasib la sebelum puasa, aku ngan hubby aku sempat p KK untuk bershopping.. Tue pun kami sempat p Kundasang, tp xpuas la.. Next tyme mo p lagi, tp konvo ramai-ramai..

D Kinabalu Pine Resort..

Nie ja la picture yg bleh aku post setakat nie.. Bila ada masa, aku akan update lg my blog ya..

K, Selamat bersahur n Berpuasa..😀

September 5, 2009. Uncategorized.

Leave a Comment

Be the first to comment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: