“Hidup ini memang palat, tapi esok masih ada…”

Urrggghhh, penatnya duduk depan pc ja tgk “KAMI” the series n the movie..

Aku pernah pla tgk the making of “KAMI” tapi xpla aku tgk cita dia mcm mn.. At last, aku boring xtau mo bt pa, aku p youtube.. Ingatkan mo searching Liyana Jasmay, kira minat la ngan Liyana Jasmay nie.. Gaya dia so cute..

N then tanpa membuang masa, aku pun tgk la “KAMI” the series… Sampai abis aku tgk series dia, ingatkan teda smbungan.. Buat suspend tul, upanya ending cita nie drg bt movie..

I really like the story.. If u want the sipnosis of this story, u just click HERE..

Aku paling suka tgk watak Liyana Jasmay (lyn) di sini.. Rasanya mcm xpuas pla tgk cita ni bha..

Selain Liyana Jasmay, aku suka heronya Syarul Ezani Bin Mohamed Ezzuddeen (ali)…Actually, mereka semua sangat hebat..

N mereka adalah:

KAMI

Cita nie mmg lama sdh, cuma baru nie ada kesempatan menonton.. Hehe

Arini, nie ja la yg aku bleh share ngan korang..:D


May 29, 2009. Uncategorized.

Leave a Comment

Be the first to comment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: